Wednesday, October 21, 2009

Bagan Lalang...

Last sunday, my sis open table kat Bagan Lalang.heeemmm...mkn..mkn & terus mkn sepjg syawal ni.Every weekends penuh dgn aktiviti mkn.
Ni kira 1st time ar we all sampai kat bagan lalang ni. Slalu dgr cite je org ckp seafood kat sini sedap. So, we all try ar mkn kat Restoran Senandung Malam. Mknan2 bleh ar....bleh utk mengisi perut yg lapar..rasa kureeengg skit. Sedap lagi kat umbai.Harus jg ar ke Melaka kerana xpuas mkn di sini. hehehehe....Kat sini, my sis minta butter prawn xde. Minta ketam msk black paper pun xde..aayyoooo...semua xde. Ni ada beberapa gbr kat sana...layannnn...


sotong & udang goreng tepung

kerapu 3 rasa

ketam masak pedas

tomyam ayam + sotong (minta tomyam ayam je...skali sampai ada sotong)

pari bakar

hazim ni mmg suke gile udang...

family ceria...hihihi

my sis & my mum



Nota: Thanks to nana...semoga murah rezeki & bleh belanja lagi...hihihi



2 comments:

Faramin said...

lynn,muara sungai duyong lagi sedap..

Lynn said...

aaa..tu la.aritu aku g melaka aku try kat umbai.pun sedap gak.pasni nak g melaka nak try kat sg duyong plak.kat bagan lalang ni hampeh jee...